برآمدگی های موجود بر روی زبانتان، حاوی پرزهای چشایی هستند. پرزهای چشایی موهای بسیار حساس و میکروسکوپی به نام «ریزپرز» دارند....
ریزپرزها پیام ها را به مغز ارسال می کنند تا بدانند که حاوی چه مزه ای هستند. هر پرز چشایی حدود 10 تا 50 سلول مسئول چشیدن دارد که هر 7 تا 10 روز دوباره جایگزین می شود. حس چشایی با بوها یا رایحه های اطرافمان شروع می شود، چنانچه اعصاب را در ناحیه کوچکی که در بینی قرار دارد تحریک می کند. بوی شیرین، ترش و یا دیگر بوها مغز را تحریک کرده و طعم واقعی غذایی که می خوریم را تحت تاثیر قرار می دهد؛ با این حال، عموم افراد باور دارند مزه، ترکیبی از مزه (چشایی) و بو (بویایی) است....
ریزپرزها پیام ها را به مغز ارسال می کنند تا بدانند که حاوی چه مزه ای هستند. هر پرز چشایی حدود 10 تا 50 سلول مسئول چشیدن دارد که هر 7 تا 10 روز دوباره جایگزین می شود. حس چشایی با بوها یا رایحه های اطرافمان شروع می شود، چنانچه اعصاب را در ناحیه کوچکی که در بینی قرار دارد تحریک می کند. بوی شیرین، ترش و یا دیگر بوها مغز را تحریک کرده و طعم واقعی غذایی که می خوریم را تحت تاثیر قرار می دهد؛ با این حال، عموم افراد باور دارند مزه، ترکیبی از مزه (چشایی) و بو (بویایی) است....