فهرست
فرزندان سانچز

فرزندان سانچز

  • 8 قطعه
  • 104':13" مدت زمان
  • 11706 دریافت شده
نویسنده:
راوی: بهروز رضوی
قالب: روایی
دسته‌بندی: رمان و داستان
داستان این رمان درباره خانواده‌ی فقیری در شهر مکزیکوسیتی است؛ پدری 50 ساله به نام خسوس سانچز و فرزندانش.
این رمان، تصویری از زندگی درونی این خانواده را در یکی از محله‌های پست شهر روایت می کند و....

رمان فرزندان سانچز یک رمان واقعی است. خسوس سانچز، پدر خانواده، پنجاه سال دارد و چهار فرزندش مانوئل سی‌ودو ساله، روبرتو بیست‌ونه ساله، کونسوئلو بیست‌وهفت ساله و مارتا بیست‌وپنج ساله هستند.
بیان مستقل رویدادها به نقل از تک‌تک اعضای خانواده و استفاده از ضبط صوت برای ثبت گفته‌های شخصیت‌های واقعی رمان و نوشتن و ویراستاری آنها، اعتبار و صحت بسیاری از داده‌ها را روشن می‌سازد و به این ترتیب این اثر تا اندازه‌ای از ذهنی بودن که خاص زندگی‌نامه های فردی است، فاصله می‌گیرد.
نویسنده آن، یعنی اسکار لوئیس، در مقدمه‌ای که بر رمانش نوشته، تاکید کرده‌ است که در جریان مطالعه‌ای در کاساگرانده در مکزیک با «خسوس سانچز» - شخصیت واقعی پدر خانواده در این رمان - آشنا شد و خانواده سانچز از میان 71 خانواده‌ای که برای این مطالعه انتخاب شده بودند، با شیوه نمونه‌‌گیری تصادفی برگزیده شدند.

*از این کتاب، فیلمی به همین نام در سبک درام به کارگردانی «هال بارتلت» در سال 1978 به نمایش درآمد که آنتونی کوئین، کتی هورادو و دولورس دل ریو در آن ایفای نقش کردند.

از ایرانصدا بشنوید

«اسکار لوئیس» درس‌خوانده ی رشته مردم‌شناسی است و مدرک پروفسورای قوم شناسی دارد. کتاب فرزندان سانچز در سال 1961 در آمریکا منتشر شد. ترجمه این کتاب در فرانسه، جایزه بهترین کتاب خارجی را گرفت. مطالب این رمان پژوهشی مخاطب را درباره کشورهای توسعه‌نیافته جهان، به ویژه آمریکای لاتین، به تفکر وامی‌دارد و پیچیدگی‌های مسائل اجتماعی، اقتصادی و روانی را مطرح می‌کند.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

2

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و بررسی نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    اقای رضوی ارزو دارم صداتونو از نزدیک بشنوم اگر خداصدامیداشت حتما مثل صدای شما بود
  • کاربر مهمان
    سلام وقت بخیر آقای رضوی واقعن خسته نباشید ودستت شما وهمکارانتان درد نکنه شی وروز گارتون همیشه روشن وزلال با تشکر مسلم دهقانی
  • کاربر مهمان
    عالی....
  • کاربر مهمان
    ممنون خیلی زیبا بود
  • کاربر مهمان
    خیلی خوب بود
  • کاربر مهمان
    استاد رضوی عزیز از شنیدن این کتاب با صدای گرم و اجرای بی نظیر شما لذت بردم.امیدوارم همیشه سالم و برقرار باشید.صبا
  • کاربر مهمان
    قشنگ بود و آموزنده . سپاس
  • کاربر مهمان
    بسیااار داستان خوب و آموزنده ای بود و از همه مهمتر یکنواخت و خسته کننده نبود،و چیزی که باعث دلنشین تر شدن داستان بود صدای گرم و جذاب جناب استاد بهروز رضوی عزیز بود که فقط خدامیدونه چقدر دوستشون دارم آرزوی صحت و سلامتی دارم براشون، علی فتحی
  • کاربر مهمان
    خیلی عالی اقای رضوی عالی هستی چقدر خوشبختی تو مرد
  • کاربر مهمان
    چه کتاب آرام و قشنگی بود. سبکش منو یاد خشم و هیاهو انداخت. بسیار دوستش داشتم. ممنون ایرانصدا،مهرنوش زاهدی
  • کاربر مهمان
    عالی بود ممنونم از شما 🌹🌹

تصاویر

از همین گوینده

پایگاه قرآن