فهرست
تماشاگه راز

تماشاگه راز

  • 6 قطعه
  • 110':17" مدت زمان
  • 1709 دریافت شده
نویسنده: حافظ شیرازی
راوی: حسین آهی
قالب: روایی
دسته‌بندی: مهارت و آموزش
در این کتاب گویا، در هر فصل، حسین آهی، پژوهشگر و ادیب، یکی از غزل‌های دیوان حافظ را شرح و بررسی می‌کند.


خواجه شمس‌ُالدّینْ محمّدِ بن بهاءُالدّینْ محمّدْ حافظِ شیرازی (زادهٔ 727 هجری قمری – درگذشتهٔ 792 هجری قمری در شیراز)، نامدار به لِسان‌ُالْغِیْب، تَرجُمانُ الْاَسرار، لِسان‌ُالْعُرَفا و ناظِم‌ُالاُولیاء، شاعر سدهٔ هشتم هجری ایران است. بیشتر شعرهای او غزل است که به «غزلیات» شهرت دارند. گرایش حافظ به شیوهٔ سخن‌پردازی خواجوی کرمانی و شباهت شیوهٔ سخنش با او مشهور است. او از مهم‌ترین اثرگذاران بر شاعر ان پس از خود شناخته می‌شود.
هرساله در تاریخ 20 مهرماه مراسم بزرگ‌داشت حافظ در آرامگاه او در شیراز، با حضور پژوهشگران ایرانی و خارجی، برگزار می‌شود. مطابق تقویم رسمی ایران، این روز «روز بزرگ‌داشت حافظ» نامیده شده‌ است.

فصل اول: خیال نقش تو در کارگاه دیده کشیدم (بخش اول)
فصل دوم: خیال نقش تو در کارگاه دیده کشیدم (بخش دوم)
فصل سوم: خیال نقش تو در کارگاه دیده کشیدم (بخش سوم)
فصل چهارم: ز دست کوته خود زیر بارم

* کاربران گرامی، متأسفانه قسمت اول غزل 323 (فصل چهارم این جلد از کتاب گویای تماشاگه راز) در آرشیو رادیو موجود نیست؛ اما به سبب اینکه همین بخش اندکِ باقی‌مانده نیز حاوی مطالب ارزشمندی است، آن را برای شنیدن و استفاده‌ی شما عزیزان بارگذاری کرده‌ایم.

از ایرانصدا بشنوید

قرن‌هاست دیوان حافظ، دست به دست، بین مردم، شاعران و شارحان می‌گردد و هرکس، به ظن خود، یار آن می‌شود؛ و دریغ که هیچ کس از درون آن نتوانسته اسرارش را بیابد... «تماشاگه راز» نقبی است به دیوان خواجه با شرح و تفسیر پژوهشگر و حافظ شناس برجسته معاصر، حسین آهی... با گوش جان بشنوید و از این «مخزن اسرار معانی» هرآنچه می‌خواهید برداشت کنید.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

5

محتوا و داستان

2

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و بررسی نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    لطفا لطفا جلد ۱۱۳ به بعد رو هم بگذارید🙏🙏🙏

تصاویر

از همین گوینده

پایگاه قرآن