فهرست
من یک سربازم

من یک سربازم

  • 14 قطعه
  • 470':33" مدت زمان
  • 4628 دریافت شده
نویسنده: محمد انصاری
راوی: فریناز ثریا
قالب: روایی
دسته‌بندی: رمان و داستان
این کتاب گویا دربردارنده‌‌ی خاطرات امیر سرتیپ خلبان «محمد انصاری»، فرمانده‌ی پیشین هوانیروز و جان‌‌بازِ دوران دفاع مقدّس، است.

هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در روزهای اوّل جنگ ایران و عراق توانست با حضور به‌‌موقع و سریع در مناطق جنگی و همه‌‌ی محورهای جنوب و غرب، پروازهای عملیاتی را شروع کند و سدّ مستحکمی در مقابل نیروهای عراقی به وجود آورد.
خلبانان بال‌گردها همراه با یگان‌هایی از ارتش و سپاه و بسیج در بازداشتنِ دشمن و وادار کردن آنها به ایجاد خاکریز و فرورفتن در دل زمین، نقش به‌سزایی ایفا کردند.
سرتیپ خلبان جان‌‌باز «محمّد انصاری» (متولّد سال 1324 در محله‌‌ی نواب تهران)، فرمانده‌‌ی بال‌گردهای جنگ تحمیلی و فرمانده‌ی پیشین هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
وی در سال ١٣٤٧ تحصیل در دانشکده‌ی افسری را به پایان رساند و سپس به تیپ ٥٥ هوابُرد پیوست. پس از آن با رسته‌‌ی فنّی «اردنانس» وارد هوانیروز شد.
انصاری سپس برای فراگیری دوره‌های خلبانی به ایتالیا اعزام شد و پس از انقلاب، به دستور سرلشکر «علی صیاد شیرازی» (فرمانده‌‌ی وقت نیروی زمینی ارتش) به سِمت فرماندهی پایگاه هوانیروز اصفهان انتخاب شد.
انصاری در سال ١٣٦٦ فرمانده‌‌ی هوانیروز ارتش شد و به‌مدّت هفت سال فرماندهی هوانیروز ارتش و معاونت فرماندهی نیروی زمینی ارتش را (با هفتاد درصد جان‌‌بازی) در کارنامه‌‌ی نظامی خود ثبت کرد.
در خرداد 1368 و در بحبوحه‌ی مراسمِ ارتحال امام خمینی(ره) تمام رجال سیاسی و مسئولان وقت و بیت امام(ره) در روزهایی که مراسم تشییع و تدفین انجام می‌شد، از طریق بال‌‌گردهای هوانیروز ارتش از جماران به بهشت زهرا جابه‌جا می‌شدند.
هنگامی‌‌‌که پیکر امام راحل(ره) بر روی دوش مردم تشییع می‌شد، به‌علّتِ ازدحام جمعیّت و کُندیِ مراسم تشییع، تصمیم گرفته شد پیکر امام خمینی(ره) با بال‌گرد به بهشت‌‌ زهرا(س) انتقال یابد و این کار با همکاری هوانیروز ارتش به انجام رسید.
امیر سرتیپ محمّد انصاری و کمک‌‌خلبان «سرگرد ملکوتی» خلبانان بال‌گردِ حامل پیکر امام(ره) بودند و این مأموریت با بال‌‌گردِ 214 هوانیروز در آن روز تاریخی انجام شد.

از ایرانصدا بشنوید

چه زیبا و دلنشین است پای خاطرات یکی از فرماندهان دلیر و شجاع ارتش این سرزمین بنشینیم که دست سرنوشت همیشه او را در خط مقدم دفاع از خاک و ناموس میهن قرار داد. مردی که از عملیات ظفار(پیش از انقلاب) تا تشییع پیکر مطهر امام انقلاب، طلایه‌دار سربازان جان بر کف ایران زمین بوده است.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

2

فصل ها

ثبت نقد و بررسی نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    درود بر شما گوینده توانا🌹
  • کاربر مهمان
    ارزش گوش دادن نداره
  • کاربر مهمان
    ظاهرا در بخش نظرات ایرانصدا فقط باید تعریف و تمجید کرد تا منتشر بشه. جدیدا با تغییر سبک ایرانصدا که تنها کتابهایی با سلیقه ای خاص منتشر میشه نظرات هم به شدت سانسور و گزینش میشه! وقتی در بخش نظرات این کتابهای خاص تنها نظرات خاصی میتونند منتشر بشند پس لطف کنید بخش نظر رو حداقل برای این کتابها ببندین !
  • کاربر مهمان
    تشکر و خسته نباشید به گوینده توانمند
  • کاربر مهمان
    گوینده توانمند و خوش صدا مطلب هم خوب بود
  • کاربر مهمان
    سلام.درود برهمه رزمندگان اسلام بخصوص ارتشیان مظلوم وگمنام که خیلیاشون بازماندگان دوران دفاع مقدس هستن باکهولت سن گرفتارمسافرکشی ورنگرزی و.... هستن. درود برشرفشان
  • کاربر مهمان
    عالی و دلنشین
  • کاربر مهمان
    اولا که خداوکیلیش به ایرانصدا خدا قوت میگم،ثانیا گوینده خیلی خیلی ضعیف و پراز اشتباه کارکرد، ثالثا نویسنده یعنی همین جناب انصاری ..... ،اول که حتی یه بار از شهیدان شیرودی وکشوری که شناسنامه هوانیروز هستن اسم نبرد،..... البت میدونم نظرمو منعکس نمیکنید ولی میخوام بگم اگه یه بار از دلاوری و رشادت بسیجی ها تو خیبر صحبت میکردی چیزی نمی شد و ازتون .... ...... یاحق
  • کاربر مهمان
    سپاس خوب بود
  • کاربر مهمان
    درود بر قهرمانان میهنم ایران.
  • کاربر مهمان
    هر چه از فداکاری و خدمات این عزیزان بگوییم و بنویسیم کم هست.انسان های بی نظیر و دلیری بودند.
  • کاربر مهمان
    چرا با صدای خانوم این‌کتاب هست؟؟؟؟؟؟
  • کاربر مهمان
    چرا گوینده بجای کلمه یگان میگوید یکان؟
  • کاربر مهمان
    پر واضحه که وقتی حکایتی کاملا مردونه رو یه خانم روایت بکنه،، مشکلی مثل گفتن یکان. خییلی کوچیکیه🤫😊🙄
  • کاربر مهمان
    برخی انتقادهای ایشان به سمت تخریب، و خودتحقیری پیش رفته و مناسب شان نیست. کاش نظارتی حداقلی بر متن صورت می‌گرفت....
  • کاربر مهمان
    مطالب بسیار ارزنده بود خدا قوت خلبانان شجاع و عزیز
  • کاربر مهمان
    کاش گوینده آفا بودند.کلمات زیادی به اشتباه خوانده شد

تصاویر

از همین گوینده

پایگاه قرآن