فهرست
شش داستان شنیدنی

شش داستان شنیدنی

  • 8 قطعه
  • 152':22" مدت زمان
  • 5155 دریافت شده
نویسنده:
کارگردان: ندا هنگامی
قالب: نمایشی
دسته‌بندی: رمان و داستان
این کتاب گویا روایت شش قصه‌ی کوتاه نمایشی از خانواده‌هایی است که عزیزانشان در خط مقدم جبهه‌های جنگ تحمیلی ایران و عراق می‌جنگیدند و آنها در پشت جبهه چشم‌انتظار بازگشتشان بودند.

* آبادان: داستان درباره‌ی پرستاری به نام «سودابه» است که در جریان جنگ تحمیلی حاضر به ترک آبادان و فرار نیست. او به انتظار بازگشت همسرش در آبادان می‌ماند و به کارش ادامه می‌دهد.

* رفتن از کنار هم: «ژاله» نویسنده است و برای تکمیل آخرین کارش باید با «کاظم»، هم‌رزم شهید «موسی» که درباره‌ی او می‌نویسد، گفت‌گو کند. در این زمان، همسر برادرش به خاطر بچه‌دار نشدن برادرش، قصد دارد از وی جدا شود. حالا ژاله باید به شهرستان برود تا با او صحبت کند.

* اسیر اسیری: «آقا رمضان» دو پسر به نام‌های «احمدرضا» و «جمشید» دارد. جمشید قصد ازدواج دارد. ولی آقا رمضان می‌گوید تا احمدرضا از جبهه بازنگردد و ازدواج نکند، جمشید نمی‌تواند ازدواج کند. اما احمدرضا عاشق همان دختری است که جمشید قصد ازدواج با وی را دارد!

* دیر آمدن: «حاج علی»، همراه پسر جوان هم‌رزمش، بعد از شانزده سال اسارت آزاد شده‌اند و با خوشحالی به سمت خانه می‌روند. غافل از اینکه «ناهید»، دختر حاج علی، معتقد است نبودن پدرش موجب شده تا مادرش دق کند و بمیرد.

* سوغات جنگ: «رضا» شوهر «فاطمه» قرار است از جبهه بازگردد و فاطمه نگران قولی است که به بچه‌هایش داده است (پدرشان از جبهه برایشان سوغاتی بیاورد). او می‌خواهد به هر قیمتی شده برای بچه‌ها سوغاتی بخرد تا آنها پدرشان را با دست پر ببینند.

* ردپای عشق: «سید مهدی» پسر «سید رضا علوی»، فرمانده‌ی بسیج شرق که اسیر شده است، شانزده ساله است و اصرار دارد تا به جبهه اعزام شود. ولی هیچ پایگاهی حاضر به اعزام او نیست.
تا اینکه مسئول یکی از پایگاه‌ها او را می‌شناسد و به دیدار مادرش می‌رود تا مطمئن شود که او پسر سید رضا است.

از ایرانصدا بشنوید

گاه روایت زندگی پدران، مادران، همسران و فرزندان شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس، از داستان‌های خط مقدم جبهه و جنگ شنیدنی‌تر است!

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

2

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

ثبت نقد و بررسی نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    داستانها قشنگن ولی کیفت صدا خیلی ضعیفه
  • کاربر مهمان
    فصل شیش و فصل پنج اصلا قشنگ نبود
  • کاربر مهمان
    چقد عاشق صدای فریبا متخصص و رویا فلاحی هستم خانم امیرحمزه هم که ماه هستند
  • کاربر مهمان
    توراخدا از خانم صفا آقاجانی واسه خانمهای جوان استفاده نکنید ایشون بدرد مادرهای مسن میخورن من دوستشون دارم و با احترام‌بهشون نظرم رو گفتم
  • کاربر مهمان
    هنوز گوش 👂 نکردم ولی فکر کنم باید خوب باشه
  • کاربر مهمان
    الان گوش کردم بد نیست
  • کاربر مهمان
    ‍ عااااااااالی
  • کاربر مهمان
    عالی
  • کاربر مهمان
    سلامتی
  • کاربر مهمان
    خیلی زیباودلنشین بود❤
  • کاربر مهمان
    خوب بود ولی عالی عالی نبود خسته نباشید دمتون گرم

تصاویر

از همین گوینده

پایگاه قرآن