فهرست
نخل ها و آدم ها

نخل ها و آدم ها

  • 13 قطعه
  • 396':07" مدت زمان
  • 3922 دریافت شده
«نخل‌‌‌ها و آدم‌‌‌ها» از طولانی‌‌‌ترین رمان‌‌‌های دفاع مقدس است که به قلم «نعمت‌الله سلیمانی» نگاشته شده‌‌است. این کتاب در هفتمین جشنواره‌‌ی کتاب دفاع مقدس عنوان برگزیده شد.

«سمیر» و «هانیه» دخترعمو و پسرعموی یکدیگر هستند که از بچگی پابه‌‌پای هم بزرگ شده و درصدد ازدواج‌‌اند. سمیر پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه می‌‌شود و این بهانه‌‌‌ای است برای مخالفت «زارخدر»،‌ پدر هانیه، با ازدواج آن‌ها.
با آغاز جنگ زندگی نیز غیرعادی می‌شود و مهاجرت خانواده‌‌ی سمیر و عمویش را در پی دارد. در این اثنا «زارخدر» از مخالفت خود کوتاه آمده و تن به ازدواج سمیر و هانیه می‌‌‌‌دهد. سمیر و هانیه به آبادان برمی‌‌‌گردند تا یکی در خط مقدم و دیگری در بیمارستان، زندگی جنگی خود را شروع کنند.
سمیر پا‌به‌پای دوستانش می‌‌جنگد و شاهد شهادت دوستانش می‌شود؛ تا این‌که در حادثه‌ی حمله‌ی هوایی عراق، هانیه نیز به شهادت می‌‌‌‌رسد و سمیر در آرزوی رسیدن به هانیه، به نبرد خود ادامه می‌‌‌دهد.
پس از آزادسازی خرمشهر، در عملیاتی حساس، سمیر و دوستانش برای تخریب دیده‌بانی دشمن اعزام می‌‌شوند که با شجاعت سمیر، کشتی دیده‌‌‌بانی منفجر می‌شود... .

از ایرانصدا بشنوید

در کتاب نخل‌‌‌ها و آدم‌‌‌ها، خودداری از مبالغه در شخصیت‌پردازی مشهود است. بیشتر نویسندگان در پرداخت شخصیت‌های خود، بیش‌ازحد قهرمان‌پروری می‌کنند، اما در این اثر آشنایی نویسنده با فضای وقوع داستان به باورپذیری ماجرا کمک کرده‌است. پیشنهاد می‌‌‌کنیم بشنوید و لذت ببرید.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

5

محتوا و داستان

2

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و بررسی نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    ‌از لهجه ی عربی ش خوشم اومد
  • کاربر مهمان
    ماجرای زیبایی بود و صدای گوینده دل نشین بود.. ممنونم 🌼
  • کاربر مهمان
    باسلام وعرض خسته نباشید ممنونم که این کتاب با صدای آقای حدپور تهیه و آماده شده صدای ایشون فوق العاده کرده مطلب رو از قول بنده از آقای حدپور تشکر بفرمائید .
  • کاربر مهمان
    روح همه شهدا شاد 😔😔😔
  • کاربر مهمان
    غم انگیز بود ، این مردم صبور ما برای این مملکت خیلی هزینه ها دادن از جون مایه گذاشتن اما افسوس که ...
  • کاربر مهمان
    واقعا دل نشین بود.ان شاالله شهدا حقشون رو بر ما حلال کنند...از جون شیرین خودشون گذشتند...از همه عوامل سپاسگذارم

تصاویر

پایگاه قرآن