فهرست
قتل در نیمه شب

قتل در نیمه شب

  • 16 قطعه
  • 297':21" مدت زمان
  • 35953 دریافت شده
نویسنده: آگاتا کریستی
راوی: مهرخ افضلی
قالب: روایی
دسته‌بندی: رمان و داستان
روای داستان «هِستینگز» می گوید :
«من برای گذراندن یک ماه مرخصی، به خانه ی دوست قدیمی ام ،جان کاوِندیش، و همسرش، مِری، رفتم . آنجا در واقع خانه ی خانم اِمیلی، نامادری جان بود؛ ولی جان و برادرش، لورِنس، او را مادر صدا می زدند...

در آن خانه افراد دیگری نیز زندگی می کردند. «آلفرِد»، همسر جدید امیلی، «سینتیا»، دختر یکی از همکلاسی های قدیم امیلی و نیز چند نفر خدمتکار.
یکی از شب ها امیلی به طرز مشکوکی جان سپرد و بعد معلوم شد که سم «اِستریک نین» موجب مرگ او شده است. برخی شواهد نشان می داد که آلفرد از داروخانه این سم را تهیه کرده است و برخی شواهد دیگر خلاف این را بیان می کرد. در مجموع از نظر قانونی هیچ کس در این قتل مظنون شناخته نشده بود.
ستوان «جاپ» قضیه را دنبال می کرد و دوستم کارآگاه کِریتین به دکتر باوِر، پزشک مری، بدگمان بود. او می خواست داروخانه ای را که سینتیا در آن کار می‌کرد را ببیند. در روزهای بعد دکتر باور به جرم جاسوسی دستگیر شد . از طرفی، نامه ای در بالای کمد لباس پیدا شد که خطاب به یکی از کاوندیش ها ، جان یا لورنس نوشته شده بود. این نامه برای کریتین بسیار اهمیت داشت.
کریتین در روزهای بعد کشف کرد که زنگ اخبار امیلی در روز قبل از قتل خراب بوده و با خوشحالی برای این کشف خانه را ترک کرد و من یکی دو روز نتوانستم او را ببینم.
بعد از آن، لورنس جواب یک پیغام رمزی را به من گفت تا به کریتین اطلاع دهم و من برای همین موضوع به در خانه ی کریستین رفتم و او مرا به داخل خانه هدایت کرد ...».

مختصری درباره نویسنده :
آگاتا کریستی، Dame Agatha Christie ، نویسنده انگلیسی داستان‌های جنایی و ادبیات کارآگاهی بود. کریستی، اولین نویسنده‌ای است که کتاب‌هایش بیشترین ترجمه را به زبان‌های متعدد دنیا داشته است. پس از وی، ژول ورن و سپس شکسپیر قرار دارند.
آگاتا کریستی در 12 ژانویه 1976 در 85 سالگی به مرگ طبیعی درگذشت. او با نام مستعار مِری وستماکوت (Mary Westmacott) داستان‌های عاشقانه و رومانتیک نیز نوشته‌است، ولی شهرت اصلی اش به خاطر 66 رمان جنایی اوست. داستان‌های آگاتا کریستی، به خصوص آن دسته که دربارهٔ ماجراهای کارآگاه هرکول پوآرو یا خانم مارپل هستند، نه تنها لقب «ملکه جنایت» را برای او به ارمغان آوردند؛ بلکه وی را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و مبتکرترین نویسندگانی که در راه توسعه و تکامل داستان‌های جنایی کوشیده‌اند، نیز معرفی و مطرح کردند.
آگاتا کریستی در کتاب رکوردهای گینس مقام اول در میان پرفروش‌ترین نویسندگان کتاب در تمام دوران‌ها و مقام دوم (بعد از ویلیام شکسپیر) در میان پرفروش‌ترین نویسندگان در هر زمینه‌ای را به خود اختصاص داده‌است. «تله موش» که یکی از آثار معروف اوست، اولین بار در 25 نوامبر 1952 در لندن (تئاتر آمباسادورها) به روی صحنه رفت و از آن تاریخ تا زمان حاضر و در طول بیش از 50 سال همیشه روی صحنه بوده‌است و از این نظر رکورددار است. این نمایش‌نامه تاکنون فقط در لندن بیش از دوهزار بار به روی صحنه رفته‌است.
در سال 1955 آگاتا کریستی نخستین کسی بود که جایزهٔ استاد اعظم را از مجمع معمایی‌نویسان آمریکا دریافت کرد. در همان سال نمایش نامه او به نام شاهد پرونده به‌ عنوان بهترین نمایشنامه برندهٔ جایزه ادگار گردید. بیشتر کتاب‌ها و داستان‌های کوتاه او (و بعضی‌ها از آن‌ها چندین بار) به فیلم درآمده‌اند که از آن میان می‌توان فیلم‌های قتل در قطار سریع‌السیر شرق، مرگ در رودخانه نیل و قطار ساعت 4:50 پدینگتون نام برد. بسیاری از نوشته‌های آگاتا کریستی بارها برای تهیه برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی نیز مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

از ایرانصدا بشنوید

«قتل در نیمه شب» داستان قتل خانم امیلی را بیان می کند که به وسیله ی سمی به قتل رسیده است؛ اما مدت زمان زیادی طول می کشد تا هویت قاتل بر همگان معلوم شود. از شما دعوت می کنم این کتاب را بشنوید.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

2

آسیب ها

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و بررسی نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    پایان داستان خیلی سرسری بود.کتاب و نخوندم ولی فک نمی کنم آگاتا کریستی یه همچین پایان گنگی نوشته باشه👎🏻
  • کاربر مهمان
    من اول کامنتا رو میخونم اگه اکثرا خوب باشه گوش میدم پس لطفا نظر واقع بینانه بدین و آخر قصه رو لو ندین منم مثل خیلیا از آخرش ناراضی بودم خیلی بی هیجان بود با اینکه غیرمنتظره بود اتفاقا صداها بد نبود و در اکثر صداهایی که این آقا کار کردن یه صدای عاروقی نامفهوم هست که اینجا نبود خوشبختانه و یه کم حال و هوای طنز پیدا کرده بود کاراگاه میگفت کااکااوو خندم میگرفت در کل غیر آخرش خوب بود خسته نباشید مرسی که هستین صدای اول فصلا شبا مخصوصا داری گوش میدی یهو شوک میده لطفا عوض کنید یا وولومشو بیارین پایین هم
  • کاربر مهمان
    دوبله کاملا غیرحرفه ای و یکنواخت و کسل کننده
  • کاربر مهمان
    این اولین داستان با حضور پوآرو هستش . چرا اسم پوآرو رو عوض کردین ؟ چه دلیلی برای اینکار بود . پوآرو که از همه شخصیت ها شناخته شده تر هست . هستینگز رو اگه عوض می کردین باز قابل قبول بود . البته نحوه روایت و صداها عالی و گویا هستند . ولی کاشکی به احترام شخصیت محبوب و بین المللی پوآرو اسمش رو عوض نمی کردین !!!!!
  • کاربر مهمان
    قتل در عمارت استایلز مگه نیست اسمش؟؟؟اولین کتاب اگاتاکریستی هستش بعدشم داستان این نیس؟؟؟
  • کاربر مهمان
    در داستان اصلی که در سریال پوآرو هم پخش شد قاتل همون آلفرد هست که به همدستی ایوی هاوارد، امیلی انگلتورپ رو به قتل می‌رسونن اما خیلی عجیبه در این روایت همه چیز عوض شده و جان قاتل اعلام میشه!!!!!
  • کاربر مهمان
    سلام..چه دلیلی بر اجرای دو نفره و صحبت بجای چندین نفر با اصواتی که همه پیرزن هستند و یا کسانیکه صدایشان را در عالم واقع نمیتوان شنید.. با ساختن شخصیتی بنام کریتین و صدای غیرواقعی بجای هرکول پوآرو داستان را ضایع کردین...حداقل از این به بعد فکری بحال احرای دو نفره بجای چند نفره کنید
  • کاربر مهمان
    داستان کامل نشده تموم شد آخر داستان در کتاب قاتل کسی دیگر است.
  • کاربر مهمان
    سلام به مدیر پایگاه شما در پاسخ به یکی از شنونده ها که گفته جای قاتل با متن اصلی عوض شده گفتید این کتاب برداشت ازاد است!!!پس لطفا بجای نویسنده مرجع آگاتا کریستی هم بنویسید جمعی از عوامل :)لطفا از این به بعد با این تغییرات ارزش تلاش خودتون و صداپیشه ها رو پایین نیارید...تشکر
  • کاربر مهمان
    کاربر مهمان
    در داستان اصلی که در سریال پوآرو هم پخش شد قاتل همون آلفرد هست که به همدستی ایوی هاوارد، امیلی انگلتورپ رو به قتل می‌رسونن اما خیلی عجیبه در این روایت همه چیز عوض شده و جان قاتل اعلام میشه!!!!!
    در آثار اقتباسی سینمایی و تلویزیونی و نمایشهای رادیویی اقتباسی، ممکن است تغییراتی درباره شخصیتها و اتفاقات رخ بدهد. از دقت نظر شما متشکریم.
  • کاربر مهمان
    صدا سازیها خیلی قوی نیست. کامل میشه تصور کرد انگشت گوینده تو دهنشه که اصلا خوش آیند نیست
  • کاربر مهمان
    پایانی بی منطق!!!
  • کاربر مهمان
    سلام صداها خیلی کارتون وار بود و حوصله آدم س ر میرفت خود داستان هم نسبت به کتاب اصلی تا یه جاهایی خط به خط مثل کتاب بود اما آخر داستان یهو مقاتل عوض شد و هم خیلی بی منطق تموم شد
  • کاربر مهمان
    کاربر مهمان
    نام اصلي اين اثر ماجراي اسرارآميز در استايلز است. جاي تأسف دارد که نام آثار با چنين اسامي کودکانه‌اي تغيير مي‌کنند.
    درود این کتاب برداشت آزاداست
  • کاربر مهمان
    صدای بعضی شخصیت ها خیلی بد بود از ایران صدا بعیده این بی سلیقگی😕
  • کاربر مهمان
    سلام چرا عادی صحبت نمیکنید این لهجه های مسخره چیه
  • کاربر مهمان
    دوران نوجوانی من است این گروه کیمیایی خیال
  • کاربر مهمان
    این چ صدایی خدایی برای کاراگاه گذاشتید معلوم نیست چی داره میگه
  • کاربر مهمان
    صدای کروتن شخصیت کارگاه اصلا مناسب نبود بسیار طولانی بود و کشف حقیقت در پایان این داستان طولانی کسالت بار به بدترین شکل ممکن اتفاق افتاد در واقع کشف حقیقت به باز گو کردن ماجرا تقلیل پیدا کرد
  • کاربر مهمان
    افتضاح متاسفانه

تصاویر

از همین گوینده

پایگاه قرآن